ParaTube ile youtube den para kazanma



ParaTube Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?  

        ParaTube Sistemi, arama motoru optimizasyonu için çözümler üretir ve bu çözümleri geliştirir. Bunun için dünya çapındaki müşterilerine, arama motorları ve sosyal ağlar için uygulanabilir teknolojik servisler sunar. ParaTube Ekibi yıllar boyunca, proje yöneticilerinin, takım liderlerinin ve SEO direktörlerinin, müşterilerine ait web sitelerini, sosyal hesaplarını ve/veya mobil uygulamalarını daha iyi optimize etmelerine yardımcı olan ileri SEO çözümleri gelişmiştir ve bu deneyimini şimdi sizlerle paylaşmaya hazırız.

        Eğer, internet üzerinden TİCARİ GELİR ELDE ETMEK İSTEDİĞİNİZ BİR MARKANIZ VEYA ÜRÜNLERİNİZ varsa,veya İNTERNET ÜZERİNDEN PAZARLAMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ÜRÜN VE HİZMETLER sözkonusu ise  internette daha fazla görünmeniz gerekmektedir.Arama motoru optimizasyonu, online pazarlamanın dinamik ve enerjik bir alanıdır ve bu nedenle, yeniliklere ve değişkenliklere ayak uydurulabilmeleri için çalışanlarını ve müşterilerini eğitmek de ParaTubesistemi’nin önem verdiği işlerinden biridir. Çalışmalar gösteriyor ki, kullanıcılar arama motorlarında yaptıkları aramalarda %75 oranında organik sonuçları tıklamaktadır. Websiteleri için arama motoru optimizasyonunda sıralama çalışması 4-10 ay arasında sonuç verebilen uzun bir süreçtir ancak “videolar” için bu süreç çok daha kısa olmaktadır. Doğru video optimizasyon teknikleri ve anahtar kelimeler,etiketler ve doğru video ayarları ile websitesine kıyasla çok daha kısa sürede satmış olduğunuz ve ürün ve hizmetleri arama motorunda müşterilerle buluşturmanıza yardımcı olmaktayız. Yapılan araştırmalarda kullanıcıların videolara websitelerine oranla daha çok tıkladıkları ve videoları izleme oranının sitede kalma oranından çok daha yüksek olduğu görülmüştür. Gerekli analizleri ve sektörel anahtar kelime araştırmasını yaptıktan hemen sonra ParaTube, ihtiyaç halinde hizmetinizi ve ürünlerinizi tanıtıcı video tanıtım çalışmalarını yaparak youtube kanal optimizasyonu ve video optimizasyonu çalışmaları ile organik sıralamalanızı yukarı taşıyacak kuvvetli bir SEO kampanyası başlatır. Bu sayede hem videolarınız daha kısa sürede müşteri kitlenizle buluşur hem de videolarınızdan websitenize link desteği sağlanarak sitenizin de yükselmesine katkıda bulunuruz. Tüm bu çalışmalar manuel olarak yapılmaktadır. Teknolojik video optimizasyon sistemi, ParaTube Sistemi’nin esas uzmanlık alanlarından biridir. Alanında uzman danışmanlar, videolarınızın teknik altyapısında yapılması gereken tüm arama motoru optimizasyonu çalışmalarına rehberlik ederler. Şimdi online performansınızı artırın ve videolarınızın ücretsiz analizi için ParaTube Sistemi ile hemen tanışın. Tanıtım videomuzun altındaki “öğrenmek istiyorum” bölümünden ad soyad ve mailinizi yazarak bize ulaşabilir ve sistemin detaylarını öğrenebilirsiniz. Arama motoru optimizasyonu (SEO) günümüz internet döneminde olmazsa olmazların başında gelmektedir. ParaTube sistemi sayesinde müşterilerimizin videolarının arama motorlarında daha fazla görünmesini ve bunun sonucunda daha fazla kullanıcıya ulaşabilmelerini sağlamaktayız. 

           Sistemimizde  "Youtube Kanal Yönetimi,Youtube Kanal Ayarları,Youtube Video Hazırlama,Video Yükleme ve Video ayarları’nı düzenleme hizmeti ve eğitimleri sunmaktayız. Planlı, programlı ve stratejiler eşliğinde bu çalışmaları yaptığımız için de Google'ın yaptığı güncellemelerden sitenizin pozitif yönde etkilenmesi mümkün oluyor. Tüm özel çalışmalarımız sonunda da hedeflediğimiz tek bir sonuç var. O da, internet sitenizin arama motorlarında daha fazla miktarda ve üst sıralarda yer almasıdır. Bunun doğal sonucu olarak da online gelirinizi artırmak en önemli amacımız olmaktadır. Ayrıca, internet sitenizin paketlerimiz haricindeki ihtiyaçlarını da analiz ederek, arama motorlarında daha sağlam bir yükseliş için bu çalışmaları da paketlerimize dahil ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Size uygun olan SEO Paketini belirlememiz için bilgilerinizi bize yukarıdaki form üzerinden iletebilirsiniz. Sonrasında ise, size sunacağımız yönetim paneli üzerinden tüm detayları takip edebilir ve ardınıza yaslanarak yükselişinizi gözlemleyebilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder